• ÖZDİLEK KURULUŞLARI
Vakfın <span>Mesajı</span>

Vakfın Mesajı

Özdilek Eğitim, Sağlık, Kültür ve Sanat Vakfı, 2002 yılından itibaren çağdaş ve gelişen bir Türkiye için faaliyetlerini sürdürmektedir. Eğitim, sağlık ve kültür alanlarına ışık tutmak hedefiyle çalışmaktadır.

Vakfın, Türk eğitim ve öğretimine katkı sağlamak amacıyla T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışladığı okullarda her yıl binlerce öğrenci eğitim görmektedir.

Ülke genelinde binlerce yetenekli gence, eğitimde fırsat eşitliği yaratmak amacıyla burs vermektedir. Ayrıca topluma fayda sağlamak amacıyla sanat merkezi, polis merkezi ve sağlık ocağı yaptırarak hizmete sunmuştur.

Özdilek Vakfı; gerçekleştirdiği fidan bağışlarıyla da gelecek nesillere daha yeşil ve sürdürülebilir bir dünya bırakmayı amaçlamaktadır.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Kendiniz için değil, bağlı olduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur.” sözünden aldığı güçle ülkemizin gelişmesi için çalışmaya devam edecektir.